blank image 1 blank image 2
logo

INFORMATIE

English pages
Schrijf ons
Links
Disclaimer


WIST U DAT ?

Broodfokkers
Dermacentor teek
Euthanasie
Reverse Sneezing
De tweedehands hond
Zonnesteek


HISTIOCYTOSE

Histiocytaire Tumoren
Histiocytose bij honden
Histio Lotgenoten
Vragenlijst (download)
Onderzoeksrapport
Histio Forum


IMMUUNSYSTEEM

Auto-immuunziektes

SHELTIES

Corky
Phoebe
Stambomen
Regenboogbrug
Foto en video archiefValid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Sierra

Shetland Sheepdog - Sheltie
Teef
28 mei 1992 - 2 januari 2007
sierra

leash

Sierra was de kleinste pup van Shelley's nestje. Ze woog bij haar geboorte slechts 142 gram, terwijl de anderen meer dan 210 wogen. Ze groeide echter uit tot een mooie pup en we wilden haar dan ook graag in de familie houden. Helaas konden we haar zelf niet houden en George zijn zus nam de eerstgeborene (July) al, maar gelukkig kon Sierra naar George zijn ouders. Ze had daar een fijn, lang en geborgen leventje. Ze was helaas niet erg speels. Ze apporteerde niet, maar vond het wel heerlijk om achter tante April's staart aan te rennen, hetgeen al Shelley's puppies deden! Maar als je een tennisbal, frisbee of stok gooide keek ze hem na met een blik van "ga hem zelf maar halen!".

Toen George zijn moeder stierf was Sierra het perfecte medicijn voor zijn vader. Hij nam haar overal mee naar toe en ze was een goede reden voor hem om op tijd uit bed te komen en enkele malen per dag naar buiten te gaan voor een wandeling. Zo werden ze gezellig samen oud..

In 2005 werd bij Sierra helaas de diagnose hemangiosarcoma gesteld. We dachten toen dat ze binnen twee maanden zou sterven, maar na een jaar was ze er nog steeds. Dat kwam goed uit want George zijn vader had een moeilijk jaar achter de rug. Helaas werd hij in december 2006 wederom in het ziekenhuis opgenomen en George z'n zus en haar man hebben Sierra toen liefdevol opgevangen en verzorgd. Het ging echter uitgerekend in die periode met de gezondheid van Sierra, ondanks alle goede zorgen, snel bergafwaarts. En helaas hebben we op 2 januari 2007 met zijn allen de moeilijke beslissing moeten nemen om haar in te laten slapen terwijl haar baas nog in het ziekenhuis lag. Het is voor ons extra moeilijk omdat ze de laatst overlevende van Shelley's nestje was...

Rust zacht lieve Sierra!

Mo en George
In liefdevolle herinnering aan Sierra, een van Shelley's puppies
28 mei 1992 - 2 januari 2007

dogangelpin
top