blank image 1 blank image 2
logo

INFORMATIE

English pages
Schrijf ons
Links
Disclaimer


WIST U DAT ?

Broodfokkers
Dermacentor teek
Euthanasie
Reverse Sneezing
De tweedehands hond
Zonnesteek


HISTIOCYTOSE

Histiocytaire Tumoren
Histiocytose bij honden
Histio Lotgenoten
Vragenlijst (download)
Onderzoeksrapport
Histio Forum


IMMUUNSYSTEEM

Auto-immuunziektes

SHELTIES

Corky
Phoebe
Stambomen
Regenboogbrug
Foto en video archiefValid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Phoebe

(Spreek uit als Fiebie)
Jade Mist Sweet Serendipity
Shetland Sheepdog - Sheltie - USA import
Teef
Geboren op 1 juli 2006 in Davidsonville, Maryland, USA
phoebe

leash


Begin september 2006 konden wij Phoebe na een korte maar fantastische vakantie in Amerika, persoonlijk bij Carol Howell in Maryland ophalen. Corky kreeg eindelijk een speelkameraadje. Phoebe is dol op Corky. Hij is een grote broer voor haar. Ze zoekt hem constant op en gaat steeds tegen hem aan liggen. En van hem mag alles. Ze pikt zijn eten, hangt aan zijn oren, trekt aan zijn staart en bijt in zijn poten. Alles mag, hij gromt niet eens.

Gelukkig voor Corky is Phoebe een stuk kleiner dan hem. Zo kan hij zijn lengte gebruiken om zijn oren bij haar piranha tandjes vandaan te houden. Corky is veel te groot voor een Sheltie en Phoebe is aan de kleine kant. Het is net 'Jut en Jul' en ik noem haar soms Corky's mini-me. Het is een grappig stel zo samen.

Phoebe is geboren op een feestdag! En wel op Canada Day 1 juli 2006. Haar vader is Ch. Jade Mist Destination (Brice) en haar moeder Glen Alan Echoes of Italy (Echo). We hopen dat ze een lang, gezond en vrolijk leven voor zich heeft. Wij zullen er alles aan doen om dat te verwezenlijken...

We hebben geen idee hoe het heeft kunnen gebeuren, maar als je goed op onderstaande foto kijkt, zie je dat Phoebe's tong gespleten is. Toen we het ontdekten was het al weer geheeld en ze schijnt er geen last van te hebben. Het maakt haar wel speciaal. Niet alleen heeft ze een onderbeet, maar nu ook een gespleten tong!

phoebe

baby
top