blank image 1 blank image 2
logo

INFORMATIE

English pages
Schrijf ons
Links
Disclaimer


WIST U DAT ?

Broodfokkers
Dermacentor teek
Euthanasie
Reverse Sneezing
De tweedehands hond
Zonnesteek


HISTIOCYTOSE

Histiocytaire Tumoren
Histiocytose bij honden
Histio Lotgenoten
Vragenlijst (download)
Onderzoeksrapport
Histio Forum


IMMUUNSYSTEEM

Auto-immuunziektes

SHELTIES

Corky
Phoebe
Stambomen
Regenboogbrug
Foto en video archiefValid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Corky

Jade Mist Special Delivery
Shetland Sheepdog - Sheltie - USA import
Reu
Geboren op 28 mei 2005 in Davidsonville, Maryland, USA
corky

leash


Twee lange maanden nadat we noodgedwongen afscheid hadden moeten nemen van onze eeuwige pup April, konden we eindelijk ons nieuwe puppy Corky in onze armen sluiten. Op 26 juli 2005 kwam Corky veilig en wel aan op Schiphol. Het was Carol Howell van Jade Mist Shelties (de fokker in Maryland, USA) uiteindelijk toch nog gelukt om iemand te vinden die Corky naar Nederland wilde vergezellen. En dus zat Corky prinsheerlijk op schoot bij Rachael gedurende de 8 uur durende KLM vlucht naar Nederland.

Corky is geboren op 28 mei 2005. Dat is een bijzondere dag, want op dezelfde dag zijn in 1992 Shelley's puppen geboren. Corky's vader is Ch. Ilemist As You Like It (Oliver) en zijn moeder is Laureate Tiramisu (Tira). Helaas is Corky's moeder op 29 juni 2009 op de veel te jonge leeftijd van 9 jaar aan kanker overleden.

Corky is net een Golden Retriever in een Sheltie verpakking. Hij is namelijk dol op spelen met andere honden en zelfs met vreemde kinderen. Met een bal spelen vindt hij niet echt bijzonder en hij is dat ook snel beu. Een keertje of 4 gooien en hij is er klaar mee. Ga de bal zelf maar halen! Maar van spelen met andere honden krijgt hij nooit genoeg. Daarom hebben we in 2006 Phoebe bij dezelfde fokker opgehaald. Dan heeft hij mooi een speelkameraadje. Het zijn de beste maatjes geworden. Phoebe is dol op haar grote broer en Corky vindt alles best.

poem
babies
top